HUR GÖR MAN?

På varje bild finns en kundvagn uppe till höger.

Tryck på denna så får du upp de priser och upplösningar som finns att välja mellan. Man kan välja att köpa enstaka bilder eller paketpris, dvs 5 bilder till priset av 4 - både i den låga upplösningen och mellanupplösningen.

Tyvärr går det inte i nuläget att välja bilder från olika album när man valt paketpris. Men om du vill köpa ett paket om minst 5 bilder, med bilder från olika album (eller ett paket på fler än 5 bilder från samma album) hör du av dig till mig så får du en rabattkod som ger 20% - oavsett om du köper 6 eller 11 bilder. Du väljer då styckpris istället och kan då även välja att blanda upplösning, alltså köpa en bild i större upplösning och resten lågupplösta med denna rabattkod.

Betalning sker via kort eller Swish.

Alla priser inkluderar moms.

Vill du inte köpa en digital bild utan t ex ha den utskriven som en förstoring eller på reklammaterial el dyl, skickar du bara mig ett mail så hjälper jag till med detta.

Sedan länge tillbaka anlitar jag Crimsons professionella labb vilka skickar de utskrivna produkterna direkt till dig som kund utan mellanhänder.

Om du hittat en bild som du vill ha enklare korrigeringar utförda på innan du köper den så hjälper jag dig med Photoshoparbetet så gott jag kan.