HUR GÖR MAN?

I bildshoppen finns alla bilder - sorterade i olika album - från de olika evenemang jag varit på. Oftast är bilderna upplagda helt oredigerade. Köper du din digitala bild här kommer den levereras direkt per automatik precis som den ser ut i albumet. Om du önskar en bild, fast redigerad (det vanligaste är att jag rätar upp horisonten, ljusar/mörkar bilden lite, tar bort något mindre som stör i bakgrunden eller fixar färgerna lite) får du skicka mig ett mail med dina önskemål, så fixar jag till bilden innan du köper den. För att se bilderna öppnar du ett album i bildshoppen genom att ange din mailadress.

PRISER?

På varje bild finns en kundvagn uppe till höger.

Tryck på denna så får du upp de priser och upplösningar som finns att välja mellan. Man kan välja att köpa enstaka bilder eller paket, dvs 5 bilder till priset av 4 - både i den låga upplösningen och i högre upplösning. Observera att den låga upplösningen endast rekommenderas för sociala medier (ej för t ex förstoringar).

Tyvärr går det inte i nuläget att välja bilder från olika album när man valt paketpris. Men om du vill köpa ett paket om minst 5 bilder, med bilder från olika album (eller ett paket på fler än 5 bilder från samma album) hör du av dig till mig så får du en rabattkod som ger 20% istället - den funkar dessutom oavsett om du köper t ex 5, 6 eller 11 bilder. Du väljer då styckpris istället och kan då även välja att blanda upplösning, alltså köpa en bild i större upplösning och resten lågupplösta med denna rabattkod.

Betalning sker via kort eller Swish (offline-betalning).

Alla priser inkluderar 25% moms.

När du betalat din digitala bild kommer du först få ett mail med en bekräftelse och därefter ett mail med en nedladdningslänk (ibland fastnar det andra mailet i skräpposten så kolla där om du vet med dig att du betalat och inte fått något mail). Mailet med nedladdningslänken innehåller en zip-fil med din bild/dina bilder. Ibland kan din telefon eller dator inte öppna en zip-fil. Detta problem löses genom att ta hem winzip (googla unzip) till datorn eller valfri gratis zip-app (sök på unzip) till din telefon.

Vill du inte köpa en digital bild utan t ex ha den utskriven som en förstoring eller på reklammaterial el dyl, skickar du bara mig ett mail så hjälper jag till med detta.

Sedan länge tillbaka anlitar jag Crimsons professionella labb vilka skickar de utskrivna produkterna direkt till dig som kund utan mellanhänder. Snabbt och snyggt!!

Om du hittat en bild som du vill ha enklare korrigeringar utförda på innan du köper den så hjälper jag dig med Photoshoparbetet så gott jag kan (se även ovan). Vid större korrigeringar behöver du betala motsvarande en högupplöst bild.

Vid all eventuell publicering av mina bilder ska alltid "Foto: Pernilla Hägg" anges.

På Instagram taggas @pehagg eller #fotografpernillahägg.

Bilder köps alltid för personligt bruk, dvs det är endast den personen/det företaget som köper bilden som får använda den. En köpt bild kan inte överlåtas! Inte ens till annan ryttare eller ny hästägare el dyl. Bilden får inte heller publiceras tryckt utan mitt godkännande.

Bilderna på denna hemsida får inte användas utan att man köpt dem. Fakturering med tredubbelt pris samt skadestånd kommer att ske vid otillåten användning (bildstöld).