NYHETER (arkiv)

2022-05-30

Nu har jag avslutat vårens unghästtester. Jag har fotat totalt 7 dagars unghästtest på följande platser; Värnamo, Grevagården, Smedstad Linköping samt Tingsryd. Det är lika fantastiskt varje år att få se så många duktiga och vackra 3- och 4-åringar som har framtiden framför sig!

2022-05-02

Vårdressyr med OBS-tävling för ponnyekipagen. Ja, det var det i den gångna helgen på Grevagården. Jag var bara där på söndagen men hade ändå med mig några tusen bilder hem. Massor av fina ekipage var det, tycker en lekman (-kvinna!!) som jag. Eftersom det pågick tävlingar på två parallella banor samtidigt så fotade jag också båda banorna så gott det gick. Det är nästan det värsta man kan göra som hästfotograf tycker jag, eftersom man kommer hem med helt osorterade klasser. Jag har alltså börjat med att sortera alla bilder och nu påbörjat arbetet med att publicera dem i Bildshoppen samt på Equisport.photo som vanligt. Jag märker att det varit mycket trafik här på min hemsida vilket betyder att det är många som söker bilder. Ha tålamod så kommer det mer bilder! Ännu återstår FEI-klasserna samt Lätt A:P1. Det finns bilder på alla söndagens ekipage!! Jag hoppas jag hinner klart! På onsdag morgon flyger jag nämligen till England för att fota fälttävlan i Badminton. Vågar man säga att man önskar fint väder?!

Hör av dig om du snabbt behöver ha tag på någon bild.

Glöm inte att titta i Kalendern också så du vet var du träffar mig härnäst :)


2022-04-05 Om det var julafton för brukshästfolket för en vecka sedan, så var det nog julafton för SWB-anhängarna nu i helgen som var. Flyinge hade kallat till hingstvisning och nästan 50 hingstar kom och visade upp sina gångarter och sin hopptalang. Och precis som på Grevagården så blev det en månghövdad publik. Runt 1800 personer fyllde läktarna. Jag har sett många hästar genom åren men några av hingstarna hade jag aldrig sett tidigare, t ex Heartbeat 1334. Jag har ju tidigare sett hans far Heartbreaker i Holland, men Heartbeat har inte fastnat på mina bilder.

Direkt efter hingstvisningen gick bilen norrut igen och efter några timmars sömn hemma åkte jag på avelsvärdering för shetlandsponnyhingstar. Härnäst till helgen är det bruksprov för ridponnyhingstarna. Det är roligt att resa men det är skönt att vara på hemmaplan också. Nu är det Grevagården som gäller ett tag :)


2022-03-28 Årets julafton för "brukshästfolket" är Avelsvärderingen på Grevagården. Dit kommer hingstar av raserna ardenner, nordsvensk brukshäst samt gotlandsruss för att bedömas exteriört samt göra sina bruksprov. Förra året genomfördes det utan publik. Nu i helgen som var hade publiken hittat tillbaka och allt var "som vanligt". Jättekul att träffa alla gamla vänner igen och att få se en massa vackra hingstar. Det blev många olika bilder och alla är inte utlagda här ännu. Släng iväg en fråga om du saknar något speciellt!

Det kommer hända så mycket roliga saker framöver. Det finns förutsättningar för ett fantastiskt fotoår! Har bestämt mig för att åka till världens kanske svåraste fälttävlan; Badminton Horse Trials i England om en dryg månad. Har aldrig varit där tidigare så det blir en kul utmaning! Dessutom dyker det upp roliga förfrågningar där jag ska illustrera lite olika saker. Jättespännande! Livet leker!


2022-03-20 Är mitt i en hektisk fotoperiod. All min vakna tid går åt till att jobba, jobba och jobba - antingen som fotograf eller ekonomichef! Det är mycket jobb med att redigera och sortera bilder långt efter att bilderna är tagna. Har sedan bruksprovet på Strömsholm hunnit med både ett hoppmeeting på Grevagården samt en långhelg i Herning Danmark. Det finns massor att skriva om Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. Det var en fantastisk tillställning - absolut inte bara "hingstpremiering" utan även hoppning på 3* internationell nivå och dressyr på 5* internationell nivå. Därtill en jättestor mässa i flera stora hallar. Alltså något för alla. Har varit där en gång tidigare och rekommenderar alla som inte besökt det att åka dit!! Ska lägga upp ett album därifrån när jag får det lite lugnare.


2022-03-03 SWBs bruksprov på Strömsholm pågår för fullt. Jag lägger ut bilder efter hand i Bildshoppen. Imorgon är en lång dag, då vi går in i Fas II.


2022-02-06 Så var då årets första evenemang genomfört! Det blev två långa dagars intensiv fotografering av hoppning - både ponnyer och ridhästar. Efter att ha varit kameraledig i drygt två månader kändes det i kroppen kan jag säga! Tack till hela gänget bakom Trollhättans Sportryttare för bästa servicen. Till nästa helg ses vi igen - många av oss i alla fall. Då fotar jag hoppekipagen i Borås istället.


2022-01-24 Gott Nytt År! Det händer inte mycket nytt här just nu - detta är perioden på året då jag tar igen mig och pysslar hemma. När jag känner för det tar jag en stund vid datorn och tittar, sorterar och redigerar bilder. Men snart är jag på gång igen. Året börjar med några hopptävlingar. Jag är också redan bokad till ett antal unghästaktiviteter under vår o sommar. Och vem vet... om jag fortsätter vara negativ för Covid-19 och det fortfarande finns resemöjligheter framöver så kanske jag ger mig ut i Europa och eventuellt t o m över Atlanten under året! See ya out there - soon!

2021-12-02 Nu är årets fotouppdrag slut! Jag däckade totalt efter Sweden International Horse Show. Verkar ha åkt på en riktig förkylning! Som tur var visar både snabbtester och testet på VC att jag är negativ för Covid-19 i alla fall. Ett urval av bilderna som togs under SIHS kommer dyka upp i Bildshoppen efter hand. Vill du att jag ska leta efter något speciellt så är det bara att höra av sig. Det är dags att titta framåt. Har du önskemål om att jag ska komma och fotografera nästa år är det hög tid att höra av sig. Av erfarenhet vet jag att det finns helger då jag önskas till flera olika ställen... Jag vill sluta denna lilla anteckning med att TACKA stort för alla köp ni gjorde under Black Friday-dagarna <3


2021-11-11 På lördag och söndag står jag på Grevagården igen. Denna helg för Skultorp Pony Cup med bl a kval till Sverigeponnyn på lördag. Förra veckan hann jag med både två dagar på Sporthoppet på Grevagården samt två dagar i Kungsbacka där det var SM i ponnyhoppning (samt children förstås). Stort tack till alla bildköpare för all positiv respons! Jag blir så glad när ni är nöjda med bilderna jag tar på er och era hästar/ponnyer. När denna vecka är slut återstår bara två tävlingar på min planering; Grevagårdens Mästarhoppning samt Sweden International Horse Show. Oj, så kul det ska bli!! Sen ska jag planera för 2022 och vila mig i form igen :)


2021-11-01 Nu är Jönköping Horse Show över! Vilken supertrevlig tävling! Massor av folk och stämning som nästan lyfte taket när Peder m fl (framförallt Peder!) segrade med sina olika hästar. Jag har sprungit runt och fotat och försökt få med alla på bild, men lyckades inte riktigt. Alla mina tävlingsbilder finns på Equisport.photo - här på min egen hemsida finns även lite andra showbilder m m. Tävlingsbilderna kommer komma upp här allihopa också. Håll koll i Bildshoppen om du letar efter något speciellt. Nu väntar SM i hoppning för ponnyer i Kungsbacka denna vecka. Jag kommer vara i Kungsbacka under torsdag och söndag. Tyvärr har jag dubbelbokat mig denna vecka, vilket innebär att jag valt att fota fredag och lördag på Sporthoppet som arrangeras av bästa Trollhättans Sportryttare på Grevagården. Vi ses därute!


2021-10-16 Denna helg är det Änglahoppet i Borås. Det är ponnyhoppning (samt några klasser med ridhästar som rids av ponnyryttare) med bl a semifinal i Prins Carl Philips pris - dvs de som vinner får åka och rida i Friends Arena på SIHS. Lördagens bilder är klara och finns både i Bildshoppen här på min egen hemsida samt hos Equisport.photo :)


2021-10-13 Hemkommen från två dagar med SSHS. Det har varit selektering av 3-åringar som ska vara med på hoppauktionen som går av stapeln om några veckor. Vilka fina hästar som har visats upp! Bilderna får ni se när auktionen går live! Eftersom jag ändå skulle till Skåne kunde jag även tacka ja till att hjälpa Hippson med bilder från Breeders Trophy-finalerna som gick i söndags på Flyinge. Alltid lika kul att komma dit och få se de bästa unghästarna. Nu väntar hopptävlingar resten av året. Kolla in kalendern så ser ni vart jag planerat att fota härnäst.


2021-10-03 Idag har jag varit på Skaraborgs Ponny Avels utställning i Tidaholm och igår var det hopptävling på Grevagården med Ponnyallsvenskan div II. Älskar ponnytillställningar. Förra veckan var det ju Unghäst-VM på Zangersheide i Belgien. Så fantastiska hästar så det går knappt att beskriva. Massor av dem var det också!! Kommande helg tror jag att jag är ledig. Vet faktiskt inte när jag senast var ledig mer än en dag på raken, men plötsligt så händer det :)


2021-09-13 Ja, omväxling kan man ju kalla det. Sedan förra inlägget har jag fotat hingstpremiering för fjordhästar och sommarpremiering. Till helgen blir det ponnytrav på Axevalla och nästa vecka blir det lite extraordinärt igen. Om allt går som planerat blir det mitt första besök på Zangersheide i Belgien. Då är det dags för Unghäst-VM igen, fast hoppning denna gång. Spännande!


2021-09-05 Har njutit av vackra dressyrhästar i Verden och igår ungponnyer på Grevagården. Snart är jag på väg till Örebro för att fota fölchampionat för SWB Örebro. Även om den oinvigde mest tycker att jag "bara fotar hästar" är det minsann omväxling på uppdragen :)


2021-08-22 Nu laddar jag om för årets höjdpunkt! En resa till Tyskland och Verden där det äntligen ska arrangeras ett Unghäst-VM i dressyr igen! Jag håller er uppdaterade via min Instagram @pehagg och Facebook Fotograf Pernilla Hägg samt här förstås.


2021-08-21 Totalt tre dagars fölbedömning är över. Jag har nu i helgen varit hos SWB Östergötland och fotograferat fölungar hos Eva "Oa" Gudmundsson på Flemminge gård samt hos familjen Lilja i Gottlösa. Förra helgen var jag hos Ädla Hästen och fotograferade hos Stall of East utanför Mariestad samt på Stall Ekeberg i Tidaholm. MÅNGA helt fantastiskt söta, vackra och rörliga föl har jag sett. För den som ska köpa föl finns många framtidslöften på marknaden! Och för den som bara vill titta på bilder går det också bra. Jag har bilderna :) Kolla in Bildshoppen!


2021-08-14 Nu är jag hemma igen. Fem hela långa dagars fotografering blev det hos Skogslottens RF. Vilken fantastisk hinderpark SM:et har gått på!! För att det ska bli fina hoppbilder krävs både hästar och ryttare som "visar framhovarna" (öronen på spets och ryttare som ser glada ut) och gärna fina stora hinder. Allt det har bjudits på!! Som vanligt när jag är ute bjuds det dessutom ofta både supertrevliga funktionärer och bra mat/fika. Check på den också! TACK till er alla med Maria Ottosson i spetsen som gjorde min vecka i Mantorp fantastisk!


2021-08-10 SM i hoppning pågår just nu på Mantorps Hästsportarena. Jag är på plats! De första tre dagarna är vikta för ponny/children. Därefter kommer även seniorer/juniorer/YR på ridhäst. Det finns massor av fina bilder och det kommer mera!! Kolla in Bildshoppen som vanligt.


2021-08-01 Fyra dagar på SM i ponnydressyr är nu avverkade. Mängder av vackra bilder på vackra ponnyekipage har det blivit. Kolla in Bildshoppen!


2021-07-26 Sedan Midsommarhelgen har jag hunnit med att fota hoppning i Mantorp (arrangerade gjorde Mjölby RK) samt SM i ponnyfälttävlan på Åby G¨ård norr om Stockholm. Till helgen som kommer är det dags för ponny-SM igen - dock dressyr denna gång, och på hemmabanan Grevagården. Äntligen är det ok med 3.000 personer i publiken och det är stora startfält. Kom och titta på fina ponnytävlingar. Vi ses!!


2021-06-26 Midsommarhoppet på Grevagården arrangeras av Trollhättans Sportryttare hela denna helgen. Proffsigt arrangerade tävlingar för både ponnyer och ridhästar. Drygt tusen starter görs på fyra dagar. Och tusentals fina bilder har det förstås blivit! Leta efter "dina" bilder i Bildshoppen.


2021-06-20 Nu finns det bilder från ytterligare två tävlingar. Dels är det Häggums Sportryttarförening som arrangerat en fälttävlan (där saknas ännu bilderna från ridhästklasserna) och dels är det hoppbilder från Gothenburg Summer Tour på Åbytravet i Göteborg.


2021-06-12 Efter ännu fler studenter och fölungar har jag nu åkt söderut. Idag har det varit unghästtest i Tranemo. Alla bilder finns online. Imorgon åker jag vidare till Tingsryd där det också är unghästtest.


2021-06-06 Har fotat studenter, fölungar samt hopptävling och ponnyutställning sen sist! En del beställningar släpar lite. Får pussla för att hinna med allt. Jobbar på så fort jag kan :) Innan veckan är slut väntar två unghästtester samt mer studenter och fölungar. Det går verkligen i ett!!


2021-05-24 Samtliga bilder från tre dagar i Linköping ligger uppe för beställning. Alla ligger i samma album - fast i tre olika flikar döpta efter datum.


2021-05-19 Bilder från Unghäst- och Ridhästtest i Värnamo finns i bildshoppen. Nu finns alla bilder UTOM de från 130-klasserna i Falköping klara också. Jobbar vidare med dessa lite parallellt med annat. Skicka ett meddelande om du väntar på något speciellt så kan jag prioritera det. Nu till helgen blir det stuteribesök samt tre dagar med unghäst- och ridhästtest i Linköping.


2021-05-15 Tyvärr är bilderna från Falbygdens fortfarande inte helt klara (jag har haft långa dagar med kameran och mindre tid vid datorn). Däremot så finns bilderna från Ädla Hästens Unghäst- och Ridhästtest (samtliga tre dagar) på Grevagården klara. Det har varit hög efterfrågan på dessa bilder så de har fått gå före.


2021-05-11 Bilderna från ponnyhoppningen på Grevagården är klara och bilderna från Falbygdens ridhästhoppning påbörjade. Torsdag-fredag-lördag och söndag denna vecka, blir det Unghäst- och Ridhästtester för hela slanten. Grevagården och Värnamo är platserna denna vecka.


2021-05-09 Den här helgen har jag fotat hoppning två dagar. På lördagen var det ponnyhoppning arrangerad av Trollhättans Sportryttare på Grevagården. Första start kl 08.00 och sista ekipage gick i mål nångång efter kl 20.00 på kvällen. Ja, sen ska man ta sig hem, duscha, äta.... och sätta sig vid datorn (fotograferingens baksida). Efter några timmars sömn stod jag hos Falbygdens Hästsportförening kl 09.00 på söndagen. Dessa långa dagar skulle man behöva en assistent som satt vid datorn! Efter "jobbet" (mitt andra jobb!) imorgon fortsätter jag att lägga ut bilder. Just nu saknas LB och LA från lördagen - sen börjar jag med söndagens bilder. Håll i - Håll ut - Det kommer många fler bilder!


2021-04-25 Fotade den regionala hopptävlingen hos Grevagårdens RF igår lördag. Tyvärr har min dator varit oförklarligt trött vilket gjort att bilderna inte är klara. Hoppas få bilderna klara snarast möjligt. Nu är det bara några veckor till Unghästtesterna börjar för mig. Nio dagar på fem olika platser ska det bli om det blir som det är tänkt. Alltid lika roligt!


2021-04-15 Svenska Hästavelsförbundet har nu också haft sin avelsvärdering. Den gick av stapeln i Axvall och de numerärt mindre raserna visades där, såsom Lipizzaner, Haflinger, American Miniature Horse, Irish Cob, Shagyaarab m fl. Mina bilder finns i Bildshoppen! Jag har också hunnit med två dagar med SSHS där 3-åringar selekterats till vårens hopphästauktion. Ett gäng helt fantastiska hopphästar kommer snart auktioneras ut hos Swedish Select Horse Sales.


2021-04-10 Nu har även Shetlandsponnyernas hingstar avelsvärderats. Jag fotade nästan alla hingstar. Se bilderna som vanligt i Bildshoppen.


2021-03-21 Connemara och New Forest har under helgen haft sin avelsvärdering/bruksprov. Jag har varit på plats och fotograferat alla hingstar! Se bilderna i Bildshoppen.


2021-03-07 Under veckans fem första dagar var det bruksprovshingstar på Strömsholm för hela slanten. Men idag, precis inför tävlingsstoppet, fotade jag en dressyrtävling på Grevagården. Nu får vi hålla tummarna hårt för att virus både bland fyr- och tvåbenta sansar sig lite och möjliggör att vi kan börja leva något mer normalt igen. Snart!


2021-03-02 Nu har de två första dagarna av SWBs bruksprov avverkats. Det är långa dagar men det uppvägs förstås av många vackra hingstar att fota. Det finns ett album för varje dag i Bildshoppen. Måndagens startlista innehöll 54 hingstar och då jag tyvärr har i stort sett obefintligt Wi-fi på hotellet ligger jag redan efter med att publicera bilderna. Tisdagens bästa bilder är dock publicerade.


2021-02-28 Fotade ponnytävlingar på Grevagården - troligtvis de sista på ett tag. Ett antal ekipage hann dock sätta sina kval till Sverigeponnyn, vars final nu flyttats till Strömsholm istället för GHS. Fotade alla ekipage från LC till Msv B och bilderna finns förstås i Bildshoppen samt på Equisport.photo


2021-01-23 En hel dags hoppning på Grevagården blev det nya årets första fotografering. Ingen tävling ännu, men ändock en Pay & Jump. Det finns massor av bilder i Bildshoppen.


2020-12-27 Årets troligen sista fotografering blev inom Projekt Vinland. Nere i Småland finns 1,5-åriga russhingsten Öjvind som snart ska exporteras till Stuteri Kokovoko i Kentucky, USA. Projektet går ut på att Öjvind ska sättas i avel och så småningom ska hans avkommor importeras tillbaka till Sverige för att få in lite av det gamla russblod som härstammar från de gotlandsruss som exporterades till USA redan på 1950-talet.


2020-11-27 Black Friday och rabatterade bilder! Följ mig på Instagram @pehagg så får du alltid de senaste erbjudandena. Har försökt få ut alla SM-bilder till detta erbjudande, men lyckas inte få tiden att räcka till. Det får bli mitt lilla "vinterprojekt" i väntan på nya tävlingar.


2020-11-15 Två helger med SM i hoppning är ju avklarade. Än så länge finns de tusentals bilderna bara hos Equisport.photo då det är svårt att få tiden att räcka till för två olika plattformar under pågående tävlingshelger. I väntan på nya uppdrag har jag dock börjat gå igenom alla SM-bilder. Det kommer bli två album här på min egen hemsida också. Glöm inte att det alltid går att kontakta mig om man har förfrågningar.


2020-10-25 Igår blev det en utflykt till Eklunda Open där det var championat för 2-åriga hopphästar. Såå många fina hästar, så väl förberedda och välutvecklade. Domarna delade ut flera 10:or i protokollen. Titta på mina bilder och se om du hittar nån framtida svårklasshäst eller kanske t o m nån blivande avelshingst!


2020-10-13 I söndags fotade jag hopptävlingen i Lidköping (Elitallsvenskan m m). Bilderna finns både här på min hemsida och på Equisport.photo.


2020-10-04 Bilder från två dagars avelsvärdering av nästan 100 shetlandshingstar, på Grevagården, finns nu uppladdade. Nu blir det inga fler utställningar/premieringar i år. Resten av året blir det nu hoppning, hoppning och hoppning! Hoppas iofs fortfarande på att det ska bli Unghäst-VM i dressyr i Verden, men det står ju ännu skrivet i stjärnorna om de låter några fotografer/journalister komma dit.


2020-09-27 Idag fotade jag ponnyutställningen hos Skaraborgs Ponnyavel som arrangerades i Vara. Samtliga bilder ligger uppe. Den roligaste nyheten just nu är annars att jag köpt en ny kamera (en spegellös Canon EOS R6 samt ett nytt objektiv ett RF 85/1,2). Skulle tro att de dyker upp imorgon. Både det nya kamerahuset och det nya objektivet kommer ge mig möjligheter att fotografera i mörkare ridhus än tidigare. Ska bli jättespännande att testa! Nu stundar ju inomhussäsongen :)


2020-09-20 Årets första och sista premiering för mig blev uppsamlingspremieringen i Varas fina ridhus. Endast dryga 40 hästar och ponnyer - samtliga bilder är klara och utlagda. Kämpar vidare med de sista bilderna från förra lördagens hopptävling i Falköping nån kväll till.


2020-09-13 Igår var det en lång och blöt dag hos Falbygdens Hästsportförening med DM i hoppning för ridhästar. Jag fotade från tidig morgon till ca kl 17 när jag lämnade för att åka till Flyinge. Det innebär att 1.25 och 1.30-klasserna inte fotades. Idag har jag fotat Lag-SM för ponnyer i fälttävlan. Alla ekipage är fotade (utom ev någon som inte gått runt) på terrängen. Har skapat album och börjat lägga ut bilder, men många fler bilder kommer ännu!


2020-09-09 Jobbar fortfarande med bilderna från Flyinges fälttävlan (ridhäst). Nu återstår endast H90-klasserna. På söndag är det dags för nya fälttävlansbilder - fast den här gången ponnyer, så nu får jag rappa på lite. Men, den som väntar på något gott...


2020-09-08 Bilderna från Ungponnytestet ligger ute.


2020-09-06 Har påbörjat album från både Ungponnytestet på Grevagården och fälttävlan i Flyinge. Alla ungponnyer är fotade och bilder kommer komma upp. Och på Revinge/Flyinge lyckades jag nog fota alla ekipage utom de första i H100 avd 1. En nyhet för mig är att jag numera anslutit mig till Equisport.photo - vilket innebär att mina tävlingsbilder också kommer att kunna ses och köpas där. Fördelen med att handla här på min egen hemsida (förutom att jag slipper dela med mig av inkomsterna...) är att jag erbjuder paketpris för den som vill köpa fler bilder. Ni är varmt välkomna att handla på vilket sätt ni vill. Och skulle det va så att Du tycker det är knöligt att handla digitala bilder, skicka mig bara ett mejl så hjälper jag till så gott jag kan!


2020-09-05 Bilderna från Unghästtest och Ridhästtest hos Ädla Hästen på Grevagården är klara. Idag har jag dessutom fotat Ungponnytest med Skaraborg Ponnyavel som arrangör. Bilder kommer! Ska bara fota Lag-SM i fälttävlan imorgon först.


2020-08-30 Har nu fotograferat i Ljuslingsbacken i dagarna två där det var fälttävlan med bl a Ponny-SM. Många fina bilder blev det. Kommer att ta några dagar innan allt är genomgånget och de bästa publicerade. Har sedan sist också fotat de treåringar som visats på SSHS selekteringar till hoppauktionen - dessa bilder har dock endast SSHS tillgång till ända fram till selektionen är släppt. Samtliga bilder från SWB Östergötland blev klara i helgen.


2020-08-23 Bilderna från SWBs selektering till Elitfölauktionen är inte helt klara på några av fölen ännu och bilderna på de föl som är uttagna till auktionen har bara SWB tillgång till än så länge. De kommer ge besked när jag får släppa dessa bilder till försäljning. Jag har i två dagar nu fotat fölbedömningar hos SWB Östergötland. Bilderna kommer upp så fort jag bara hinner.


2020-08-13 Nu är bilderna från Grevagårdsderbyt slutligen publicerade. Tyvärr har jag haft en del problem med ett

objektiv så det finns ett gäng bilder från främst lördag fm som är oskarpa. Ber om ursäkt för detta. Mer bilder från Ädla Hästens fölbedömningar kommer! Får en hel del förfrågningar om bilder från SWBs selektering till Elitfölauktionen - lugn! Dessa bilder kommer också komma ut, men inte förrän SWB är helt klara med selekteringen. Jag kommer också låta er se bilder från två olika stuteribesök jag gjorde i Skåne. Men inte denna vecka...


2020-08-10 I fredags och lördags fotade jag ponnyhoppning på "hemmaplan" med bl a Grevagårdsderbyt. I söndags fotade jag SWB-föl igen på Ädla Hästens fölbedömningar hos Stall of East samt Stall Ekeberg. Jag har slut på semestern och jobbar på med bilderna i tur och ordning på kvällarna. Tro det eller ej, men jag fotar bara på min fritid. Ha tålamod!


2020-07-31 Idag ger jag mig av för att åka runt med SWB och fotografera ca 150 föl som visas för selektering till Elitauktionen. Hoppas vi ses på Flyinge, i Heberg, Mariestad, Karlstad, Örebro, Enköping, Vikbolandet, Frödinge eller Tingsryd. Bilder kommer finnas till försäljning när selekteringen är helt klar och SWB har gett klartecken.


2020-07-20 Har fotat Sommarfälttävlan hos Mariestads RK. Alla bilder är klara och kan ses i Bildshoppen.


2020-07-14 Nu är bilderna från Grevagårdens fyra kvällshoppningar under vecka 28 klara.


2020-07-07 Bilderna från fälttävlan i Ljuslingsbacken finns nu att beskåda i Bildshoppen (inga bilder från P60 kommer!).


2020-07-06 Se bilder från hopptävlingen hos Falbygdens Hästsportförening onsdagen den 1 juli i Bildshoppen.