NYHETER

2020-11-15 Två helger med SM i hoppning är ju avklarade. Än så länge finns de tusentals bilderna bara hos Equisport.photo då det är svårt att få tiden att räcka till för två olika plattformar under pågående tävlingshelger. I väntan på nya uppdrag har jag dock börjat gå igenom alla SM-bilder. Det kommer bli två album här på min egen hemsida också. Glöm inte att det alltid går att kontakta mig om man har förfrågningar.


2020-10-25 Igår blev det en utflykt till Eklunda Open där det var championat för 2-åriga hopphästar. Såå många fina hästar, så väl förberedda och välutvecklade. Domarna delade ut flera 10:or i protokollen. Titta på mina bilder och se om du hittar nån framtida svårklasshäst eller kanske t o m nån blivande avelshingst!


2020-10-13 I söndags fotade jag hopptävlingen i Lidköping (Elitallsvenskan m m). Bilderna finns både här på min hemsida och på Equisport.photo.


2020-10-04 Bilder från två dagars avelsvärdering av nästan 100 shetlandshingstar, på Grevagården, finns nu uppladdade. Nu blir det inga fler utställningar/premieringar i år. Resten av året blir det nu hoppning, hoppning och hoppning! Hoppas iofs fortfarande på att det ska bli Unghäst-VM i dressyr i Verden, men det står ju ännu skrivet i stjärnorna om de låter några fotografer/journalister komma dit.


2020-09-27 Idag fotade jag ponnyutställningen hos Skaraborgs Ponnyavel som arrangerades i Vara. Samtliga bilder ligger uppe. Den roligaste nyheten just nu är annars att jag köpt en ny kamera (en spegellös Canon EOS R6 samt ett nytt objektiv ett RF 85/1,2). Skulle tro att de dyker upp imorgon. Både det nya kamerahuset och det nya objektivet kommer ge mig möjligheter att fotografera i mörkare ridhus än tidigare. Ska bli jättespännande att testa! Nu stundar ju inomhussäsongen :)


2020-09-20 Årets första och sista premiering för mig blev uppsamlingspremieringen i Varas fina ridhus. Endast dryga 40 hästar och ponnyer - samtliga bilder är klara och utlagda. Kämpar vidare med de sista bilderna från förra lördagens hopptävling i Falköping nån kväll till.


2020-09-13 Igår var det en lång och blöt dag hos Falbygdens Hästsportförening med DM i hoppning för ridhästar. Jag fotade från tidig morgon till ca kl 17 när jag lämnade för att åka till Flyinge. Det innebär att 1.25 och 1.30-klasserna inte fotades. Idag har jag fotat Lag-SM för ponnyer i fälttävlan. Alla ekipage är fotade (utom ev någon som inte gått runt) på terrängen. Har skapat album och börjat lägga ut bilder, men många fler bilder kommer ännu!


2020-09-09 Jobbar fortfarande med bilderna från Flyinges fälttävlan (ridhäst). Nu återstår endast H90-klasserna. På söndag är det dags för nya fälttävlansbilder - fast den här gången ponnyer, så nu får jag rappa på lite. Men, den som väntar på något gott...


2020-09-08 Bilderna från Ungponnytestet ligger ute.


2020-09-06 Har påbörjat album från både Ungponnytestet på Grevagården och fälttävlan i Flyinge. Alla ungponnyer är fotade och bilder kommer komma upp. Och på Revinge/Flyinge lyckades jag nog fota alla ekipage utom de första i H100 avd 1. En nyhet för mig är att jag numera anslutit mig till Equisport.photo - vilket innebär att mina tävlingsbilder också kommer att kunna ses och köpas där. Fördelen med att handla här på min egen hemsida (förutom att jag slipper dela med mig av inkomsterna...) är att jag erbjuder paketpris för den som vill köpa fler bilder. Ni är varmt välkomna att handla på vilket sätt ni vill. Och skulle det va så att Du tycker det är knöligt att handla digitala bilder, skicka mig bara ett mejl så hjälper jag till så gott jag kan!


2020-09-05 Bilderna från Unghästtest och Ridhästtest hos Ädla Hästen på Grevagården är klara. Idag har jag dessutom fotat Ungponnytest med Skaraborg Ponnyavel som arrangör. Bilder kommer! Ska bara fota Lag-SM i fälttävlan imorgon först.


2020-08-30 Har nu fotograferat i Ljuslingsbacken i dagarna två där det var fälttävlan med bl a Ponny-SM. Många fina bilder blev det. Kommer att ta några dagar innan allt är genomgånget och de bästa publicerade. Har sedan sist också fotat de treåringar som visats på SSHS selekteringar till hoppauktionen - dessa bilder har dock endast SSHS tillgång till ända fram till selektionen är släppt. Samtliga bilder från SWB Östergötland blev klara i helgen.


2020-08-23 Bilderna från SWBs selektering till Elitfölauktionen är inte helt klara på några av fölen ännu och bilderna på de föl som är uttagna till auktionen har bara SWB tillgång till än så länge. De kommer ge besked när jag får släppa dessa bilder till försäljning. Jag har i två dagar nu fotat fölbedömningar hos SWB Östergötland. Bilderna kommer upp så fort jag bara hinner.


2020-08-13 Nu är bilderna från Grevagårdsderbyt slutligen publicerade. Tyvärr har jag haft en del problem med ett

objektiv så det finns ett gäng bilder från främst lördag fm som är oskarpa. Ber om ursäkt för detta. Mer bilder från Ädla Hästens fölbedömningar kommer! Får en hel del förfrågningar om bilder från SWBs selektering till Elitfölauktionen - lugn! Dessa bilder kommer också komma ut, men inte förrän SWB är helt klara med selekteringen. Jag kommer också låta er se bilder från två olika stuteribesök jag gjorde i Skåne. Men inte denna vecka...


2020-08-10 I fredags och lördags fotade jag ponnyhoppning på "hemmaplan" med bl a Grevagårdsderbyt. I söndags fotade jag SWB-föl igen på Ädla Hästens fölbedömningar hos Stall of East samt Stall Ekeberg. Jag har slut på semestern och jobbar på med bilderna i tur och ordning på kvällarna. Tro det eller ej, men jag fotar bara på min fritid. Ha tålamod!


2020-07-31 Idag ger jag mig av för att åka runt med SWB och fotografera ca 150 föl som visas för selektering till Elitauktionen. Hoppas vi ses på Flyinge, i Heberg, Mariestad, Karlstad, Örebro, Enköping, Vikbolandet, Frödinge eller Tingsryd. Bilder kommer finnas till försäljning när selekteringen är helt klar och SWB har gett klartecken.


2020-07-20 Har fotat Sommarfälttävlan hos Mariestads RK. Alla bilder är klara och kan ses i Bildshoppen.


2020-07-14 Nu är bilderna från Grevagårdens fyra kvällshoppningar under vecka 28 klara.


2020-07-07 Bilderna från fälttävlan i Ljuslingsbacken finns nu att beskåda i Bildshoppen (inga bilder från P60 kommer!).


2020-07-06 Se bilder från hopptävlingen hos Falbygdens Hästsportförening onsdagen den 1 juli i Bildshoppen.